Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο η Imany




Η γνωστή τραγουδίστρια από την Γαλλία Imany πρόκειται να δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στην Αθήνα, τον Φεβρουάριο.

Όπως έγινε γνωστό, η Imany, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Nadia Mladjao, θα εμφανιστεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Gazarte, στην Αθήνα. Η Imany έγινε διεθνώς γνωστή σε πολύ μικρό διάστημα με τη μεγάλη της επιτυχία “You Will Never Know”.

«Να τραγουδάω. Ότι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε βέβαια πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ», εκμυστηρεύτηκε στις πρώτες συνεντεύξεις της, η Imany

Παιδί μίας δεκαμελούς οικογένειας, η Imany κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού.

«Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή, έλεγαν μόνο ότι ήταν "δυνατή" κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα». Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα μπήκε στην άκρη όταν ανακάλυψαν τη "Nadia" στο μετρό στο Παρίσι, οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια μόντελινγκ κατά τη διάρκεια των οποίων όταν δεν δούλευε, έγραφε τα τραγούδια της. Ετσι, η Nadia έγινε «Ιmany» (σημαίνει "πίστη" στα σουαχίλι). Μια σωστή επιλογή όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. "Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα", παραδέχεται η ίδια.

Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νέα Υόρκη, η Imany αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη του Φωτός, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες, αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής.

Η μεγάλη επιτυχία της Imany, το «You will never know», αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM. Και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Ένα κομμάτι που προέρχεται από το "Shape of a Broken Heart", έναν soul - folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.

via: ant1online.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

στο στήθος γαλοπούλας αισθητική dr ali mezdeği θα ήθελα να έχω. Σχόλια κανείς;
Memeestetigi

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

Social Network

from Yahoo

my Blogs List

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons