Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Νέο άλμπουμ σύντομα για τον Sir Paul McCartney!




Ο Sir Paul McCartney ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μέσα στο 2012. Ο σπουδαίος μουσικός ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ που ετοιμάζει θα περιλαμβάνει δικές του εκδοχές από τραγούδια με τα οποία ο ίδιος μεγάλωσε, αλλά και δύο νέα δικά του κομμάτια. Παρά το γεγονός ότι ο Sir Paul δεν ανακοίνωσε τον τίτλο του άλμπουμ ούτε τους τίτλους των τραγουδιών που επέλεξε για τον δίσκο, εξέδωσε δήλωση για τις συγκεκριμένες ηχογραφήσεις:

“Όταν ασχολήθηκα με τη δημιουργία τραγουδιών, συνειδητοποίησα πόσο σωστά δομημένα ήταν αυτά τα τραγούδια που άκουγα μικρός και πήρα πολλά «μαθήματα» από τα τραγούδια αυτά. Πάντα πίστευα ότι καλλιτέχνες όπως ο Fred Astaire ήταν κορυφαίοι. Στιχουργοί όπως οι Harold Arlen, Cole Porter και άλλοι, δημιούργησαν μαγικά τραγούδια”, λέει ο McCartney. “Και μεγαλώνοντας και ασχολούμενος ο ίδιος με τη δημιουργία τραγουδιών, σκέφτηκα με πόσο ωραίο τρόπο έγραφαν τα δικά τους κομμάτια”, ανέφερε ο 69χρονος μουσικός που ξεκίνησε την καριέρα του το μακρινό 1957.

Στο άλμπουμ υπάρχουν guest εμφανίσεις άλλων «θρύλων» όπως ο Stevie Wonder και ο Eric Clapton, ενώ συμμετέχει και η Diana Krall με την ορχήστρα της. Ο Sir Paul αναφέρθηκε και στην περίοδο των ηχογραφήσεων. “Υπήρχε πολύς αυθορμητισμός, πού ζωντάνια, που μου θύμισε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύαμε με τους Beatles. Παίρναμε ένα τραγούδι, το …γυροφέρναμε και όταν βρίσκαμε έναν τρόπο που να μας αρέσει, κάναμε την ηχογράφηση. Καθένας μας είχε και από μία ιδέα για το κομμάτι, καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει, μαθαίνοντας το κομμάτι. Αυτό ακριβώς κάναμε. Την ηχογράφηση ζωντανά στο studio”, ολοκλήρωσε στη δήλωσή του ο McCartney.

Το νέο άλμπουμ του Sir Paul προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου…

via: musiccorner.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

Social Network

from Yahoo

my Blogs List

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons