Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Schiller σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο


Ο Schiller (a.k.a. Christopher von Deylen) επιστρέφει για δύο εμφανίσεις στη χώρα μας στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής του περιοδείας.

Με μια άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία στην Ελλάδα, τόσο δισκογραφική όσο και συναυλιακή, ο Γερμανός συνθέτης θα φέρει τις μουσικές του τελευταίου του άλμπουμ Breathless, αλλά και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες προηγούμενων ετών, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα και στο Gagarin 205 και την επόμενη μέρα στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του στα φωνητικά η Kate Havnevik από τη Νορβηγία, μια τραγουδίστρια με σπάνια φωνή, την οποία θα θυμάστε από τη συμμετοχή της στο Only This Moment των Royksopp. Με τον Schiller έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά στο δίσκο του τελευταίου, Atemlos αλλά και συναυλιακά.

Τη συναυλία της Αθήνας, θα ανοίξει ο διαρκώς ανερχόμενος Tareq, με το περσινό του άλμπουμ Cocoon να έχει κάνει αίσθηση, μαζί με τους d:teq και Ilia Darlin. Στη Θεσσαλονίκη, το ρόλο του opening act θα επωμιστούν οι Liebe.

Τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προπωλούνται προς 30 ευρώ. Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται προς 35 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Metropolis, Hard Rock Café, Public και ηλεκτρονικά στα www.123merch.gr και www.ticketarena.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο www.spicyentertainment.com

via: mixtape.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Friend Feed posts

Social Network

from Yahoo

my Blogs List

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons